Segur que molts cops heu visitat blogs
de cuina per buscar noves idees o per descobrir com es fan els
famosos macaroons o els tan visuals cupcakes que trobem a tota arreu.
Algunes de les imatges que trobem en
ells no només ens fan desitjar menjar-nos d'immediat allò que ens
mostren, sinó que també ens expliquen la història de la persona
que l'ha cuinat, ens fan recordar aquell plat tan bo que
cuinava la nostra àvia o ens retorna a la nostra infantesa amb la
deliciosa olor d'una tassa de xocolata d'un diumenge d'hivern.
Com podem aconseguir-ho amb les nostres
imatges?
Com sempre la llum és un element
fonamental i la millor és la natural, per tant, començarem
situant-nos prop d'una finestra .
L'enquadrement és també molt
important. Buscarem l'angle que considerem més interessant per
captar els elements rellevants del nostre plat.
El color també pot fer més atractius
alguns plats. Aquí entren en escena els props i els condiments. Unes
llenties poden resultar molt més apetitoses si les decorem amb unes
herbes aromàtiques o si les servim en un bol que ens recorda els
dels estius al poble.
Volem que el plat es vegi el més fresc
i natural possible. Quant més temps triguem a fer la foto , pitjor,
per tant, intentarem tenir tot preparat abans d'iniciar la sessió.
Servir i disparar!!
Esperem que ens acompanyeu amb les vostres fotos!!
Recordeu que la data límit per presentar les vostres fotos serà el 25 de febrer i apareixeran publicades l'últim dia del mes.
ei, guapes!! enhorabona!! això fa molt bona pinta! :)
ResponEliminaMoltes gràcies, Ginesta!!
Elimina