MONTHLY CLICK és el nou projecte que tenim entre mans, un tema mensual que sortirà anunciat a principis de mes i es mostraran les fotografies resultants a finals.

diumenge, 3 de febrer del 2013

food photography



Segur que molts cops heu visitat blogs de cuina per buscar noves idees o per descobrir com es fan els famosos macaroons o els tan visuals cupcakes que trobem a tota arreu.



Algunes de les imatges que trobem en ells no només ens fan desitjar menjar-nos d'immediat allò que ens mostren, sinó que també ens expliquen la història de la persona que l'ha cuinat, ens fan recordar aquell plat tan bo que cuinava la nostra àvia o ens retorna a la nostra infantesa amb la deliciosa olor d'una tassa de xocolata d'un diumenge d'hivern.





Com podem aconseguir-ho amb les nostres imatges?

Com sempre la llum és un element fonamental i la millor és la natural, per tant, començarem situant-nos prop d'una finestra .

L'enquadrement és també molt important. Buscarem l'angle que considerem més interessant per captar els elements rellevants del nostre plat.

 

El color també pot fer més atractius alguns plats. Aquí entren en escena els props i els condiments. Unes llenties poden resultar molt més apetitoses si les decorem amb unes herbes aromàtiques o si les servim en un bol que ens recorda els dels estius al poble.




Volem que el plat es vegi el més fresc i natural possible. Quant més temps triguem a fer la foto , pitjor, per tant, intentarem tenir tot preparat abans d'iniciar la sessió. Servir i disparar!!




Esperem que ens acompanyeu amb les vostres fotos!!
Recordeu que la data límit per presentar les vostres fotos serà el 25 de febrer i apareixeran publicades l'últim dia del mes.

2 comentaris: